Компания, специализираща в услуги свързани с организация и интегрирано управление на частни и корпоративни събития.
Дизайнът и гъвкавите решения са отличителни белези на нашата дейност.

ОРГАНИЗАЦИЯ
И УПРАВЛЕНИЕ
НА СЪБИТИЯ

Пукет Студио е в състояние да предложи цялостно управление на всички аспекти от проекта, предлагайки услуги вариращи от консултации за проектиране и определяне на визия, намиране на локация за събитие, дизайн, наем, транспорт и монтаж на продукти за създаването на неповторима атмосфера.

СПЕЦИАЛНИ
ЕФЕКТИ


ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН
МЕБЕЛЕН
ДИЗАЙН

Отличителният елемент е използване на изключителен мебелен дизайн, гъвкавост и модулност, създавайки очарователни интериори и цялостни концепции.
Компанията проектира и изгражда цялости интериорни решения за всякакви събития, щандове и изложения, сцени,ТВ продукции и предавания, тематични декори и други.ЦЯЛОСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ

Фирмата е в състояние да управлява цялостни проекти, включващи специални ефекти, кетъринг, застраховки, хостеси,сигурност, обслужващ екип и всичко друго, което е необходимо за перфектно провеждане на дадено събитие.
Компанията е особено активна в събитията от света на дизайна, мода, автомобили, храни и напитки, козметични продукти и други.


ВАЖЕН Е

ДЕТАЙЛЪТ


КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Ние търсим мястото, което най-добре отговаря на изискванията на клиента и вида на събитието. Проверяваме възможността за провеждане на събитието и представяме всички възможни алтернативи.

ДИЗАЙН И ОБОРУДВАНЕ

Представяме концепция и сценография на 2D, 3D и Рендерни изображения. Продуктите на Slide Design са не просто мебели, a продукти – източник на светлина с атрактивен дизайн, модулност и лесен монтаж.

НАЕМ, ТРАНСПОРТ И МОНТАЖ

Ние сме специализирани в отдаването под наем, транспорт, монтаж и демонтаж на мебели и оборудване, както и в изработването и монтажa на сцени, декори, мебели, платформи и различни инсталации за презентиране на продукти.

КООРДИНАЦИЯ НА ДОСТАВЧИЦИТЕ

Контрол и координация на всички участници и изпълнители на събитието: – Кетъринг, Персонал, Специални ефекти, Комуникация, “Специални” продукти под наем, Мобилна инфраструктура, Застрахователно покритие за рисковете, свързани с събитието, Известяване и координация на службите за сигурност, Почистване и поддръжка на локацията.

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН КОНТРОЛ И ОБСЛУЖВАНЕ НА МЯСТО

Наличие на персонал за монтажа и демонтирането. Общ надзор. Екипи за поддръжка по време на събитието.

МРЕЖА

Мрежа на SLIDE Events от партньори в Италия и по света гарантира, че Вашата глобалната корпоративна идентичност ще бъде интерпретирана навсякъде по света. Артистичният дизайн и творчески подход, които фирмата предлага може да бъде продължен по мрежата от партньори, които винаги разполагат с голямо количество продукти на SLIDE DESIGN под наем, което значително намалява разходите по организация и логистични услуги.